Honours projects

Online platform voor jongeren opzetten (Dutch only) 

De Waarmakers is een maatschappelijke organisatie die jongeren helpt om hun talent te ontdekken en in actie om te zetten. Wij bieden opleidingsprogramma’s aan waarin wij jongeren helpen om de juiste keuzes te maken op het vlak van school, studie en loopbaan. Dit om te voorkomen dat jongeren verkeerde keuzes maken of uitvallen.

Wij hebben de ambitie om, naast onze opleidingsprogramma’s, een Nederlandstalig online platform te ontwikkelen waarop jongeren alle hulp kunnen vinden die zij nodig hebben om van talenten/doelen naar actie te komen: huiswerkhulp, weerbaarheidstraining, stages, werk, sport, leefstijl, etc. Er is op dit moment namelijk niet één plek waar informatie voor jongeren samenkomt. Onze visie is dat jongeren door actie te ondernemen op het platform credits verdienen die zij kunnen gebruiken om korting te krijgen op producten of om gadgets aan te schaffen.

Onze werkwijze is: voor jongeren, door jongeren. Wij zijn daarom op zoek naar een ondernemende student of een groepje studenten die ons kan helpen om ons idee te vertalen naar een technisch ontwerp. Het gaat (in eerste instantie) niet om het bouwen van het platform, maar om advies over ontwerp, techniek, fasering, kosten, etc. Heb je hier verstand van en lijkt het je leuk om mee te helpen? Neem dan contact op met Jasper Hollenbeek Brouwer: jasper@dewaarmakers.org of 06-51299850. Over een vergoeding voor je inspanningen valt zeker te praten!

de-waarmakers_logo.png

_______________________________________________________________________________________________________________

Hanze Summer School Tanzania 2019 🌍

Next summer the Hanze Centre for Development Cooperation is organizing another summer school in Tanzania for Hanze students. 

This year main topic is: Entrepreneurship: “Unexpected events are not threats, but opportunities”. Entrepreneurs are needed in every professional field, so all study majors are welcome to sign up! 

They are looking for enthusiastic students who are looking for a “different” summer holiday, filled with new friendships; an intercultural experience, to be working together in mixed groups with Tanzanian students. All groups will have a specific task to work on and all results will be judged by a professional jury.

Are you interested or do you want more information?
📩 E-mail to Alida de Winter (a.j.de.winter@pl.hanze.nl).


49938444_2052928288160714_2087151031212310528_o.jpg

_______________________________________________________________________________________________________________