Voordelig digitale studieboeken gebruiken met BUKU 

In een wereld waar je onbeperkt op een legale en eenvoudige wijze toegang hebt tot al je muziek, films en series, zou hetzelfde moeten gelden voor studieboeken, toch? BUKU (buku.io) heeft dat gerealiseerd. Het Groningse bedrijf – opgericht en gerund door oud-studenten van de Hanzehogeschool – biedt namelijk digitale studieboeken aan op basis van een abonnement.

Abonnement afsluiten

Met een abonnement op BUKU van 24,99 euro per maand of 269,99 euro per jaar kunnen studenten onbeperkt, altijd en overal op al hun devices bij de ruim 5000 digitale studieboeken op het platform. Voordat je een abonnement afsluit, is het wel handig om even te checken welke, voor jou interessante, boeken op BUKU staan. Ze kunnen namelijk nog niet alle boeken aanbieden, omdat er nog een paar uitgevers niet of gedeeltelijk meedoen. Alle docenten van de Hanze kunnen een gratis account aanmaken via buku.io/docenten!

HHS x BUKU

Vanuit de HHS zijn wij bijzonder enthousiast over BUKU: dit platform maakt het mogelijk om extra boeken in te zien zonder extra kosten te maken. Een extra vak volgen, switchen van studie, onderzoek doen met gebruik van betrouwbare bronnen: BUKU gaat dit allemaal mogelijk maken. Verder geloven wij dat dit model van het gebruik van studieboeken, veel gebruikersvriendelijker, voordeliger en duurzamer is dan het gesleep met papieren boeken!

Samen met BUKU geloven wij dat zij een positieve verandering teweeg kunnen brengen in onderwijsland.

Meer weten over BUKU? Check dan hun website!

Interessante links:

https://buku.io/estudybooks/

https://buku.io/opleidingen

buku1.png